Okulumuz 3. defa eTwinning Okulu Ünvanını aldı.

Okulumuz 3. defa eTwinning Okulu Ünvanını aldı.

Okulumuz 2012 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2025yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür. Bu ünvanı ilimizde 3. defa alan tek okul olmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

05.05.2023 115

eTwinning Okulu Etiketi nedir? 

eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler. 

eTwinning, söz konusu Etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner’ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir. 

Söz konusu Etiketi alan okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek etkinliklerle gelişim yolculuğuna çıkmaya hazır ve istekli durumdadırlar.

eTwinning Okulları Misyon Bildirisi, tüm eTwinning Okullarının pusulasıdır. Söz konusu Misyon bildirisinde, aşağıdaki unsurlara vurgu yapılmaktadır: 

  • Ortak liderlik
  • İşbirliği ve ekip çalışması
  • Öğrenci temsilciliği
  • Sosyal içerme ve inovasyon
  • Diğer okulları için rol model olunması

 

05-05-202305-05-2023