Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu

Vizyon: Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikleri eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.

Misyon: Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.50 Sabahçı Grup 13.20-18.10 Öğlenci Grup
Sportif Etkinlikler: Jimnastik, satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Sınıf mevcutlarımız 25-30 öğrenci arasındadır.

WEB - https://sehitpolisvolkansabazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. Ahmet Ziya Sok. No.28 İzmit KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mahallesi Ahmet Ziya Sokak No.28 İZMİT/ KOCAELİ

Adres - Yenişehir Mah. Ahmet Ziya Sok. No.28 İzmit KOCAELİ

Ulaşım ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ARAÇLARI VE TRAMVAY İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İZMİT MERKEZDE BULUNMAKTADIR.