Akıllı Termostat Tasarladık

Şehit Polis Volkan Soboz İlkokulu Öğrencilerinden Yeşil Geleceğe Adım: Akıllı Termostat Tasarımı

"THE FUTURE" uluslarasaı eTwinning projesi şubat ayı etkinliği'nde öğrencilerimiz, geleceğin teknolojisine yaratıcı bir katkıda bulundu. "The Future Projesi" kapsamında, Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulu öğrencileri akıllı termostat tasarımı yaptı.

25.02.2024 49

Akıllı termostat tasarımının faydaları arasında, enerji verimliliğinin artırılması, tasarruf sağlanması ve çevresel etkinin azaltılması bulunuyor. Öğrencilerin geliştirdiği bu teknolojik çözüm,  çevreleri için de önemli bir adımı temsil ediyor.  Öğretömenlerimizden Umut Özlem Tok öğretmenimizin yürüttüğü aktivite okulda düzenlenecek olan yıl sonu STEM festivalinde de yerini alacak.

25-02-202425-02-202425-02-202425-02-2024